Съпругата на легендарния баскетболист Коби Брайънт - Ванеса, разкри, че

...
Съпругата на легендарния баскетболист Коби Брайънт - Ванеса, разкри, че
Коментари Харесай

Последното писмо на Коби Брайънт до съпругата му

Съпругата на именития баскетболист Коби Брайънт - Ванеса, разкри, че е разкрила последното писмо, което той е написал до нея преди гибелта си.

В пост в Инстаграм вдовицата на Коби показа, че ден преди рождения си ден в понеделник е разкрила писмо, което той е изпратил до нея малко преди трагичната си кончина.

Виж още:

38-годишната Ванеса разкри, че е изчакала рождения си ден, преди да отвори пощенския плик, на който пишело:

" До любовта на живота ми, от твоя Папи ". Писмото съдържало рисунка на Ванеса и ангел, нарисувана от художник. 

" Липсва ми любовта на живота ми и моята сладка Мамасита. Благодарна съм, че се разсънвам до моите три сладки девойки, само че ми се желае всички да бяхме дружно през днешния ден ", написа Ванеса.

Коби и Ванеса имаха общо четири дъщери. На 1 май, когато бе 14-ят рожден ден на Джиана, Ванеса написа в обществените мрежи: " Ти си моята душа вечно ". 

Виж още:

Петкратният първенец в НБА и щерка му Джиана починаха в злополука с хеликоптер в Калифорния в края на януари, дружно с още седем души, напомнят от Edna.bg.

Междувременно стана ясно, че Ванеса Брайънт е завела правосъден иск против полицията в Лос Анджелис поради фотоси, направени от мястото на авиокатастрофата, писа по-рано NOVA. Осем служители на реда са създали голям брой фотоси, на които са запечатани парчета от хеликоптера и телата на починалите.

В документа се отбелязва, че сътрудниците на полицията не са имали служебна нужда от тези фотоси.

Коби Бийн Брайънт беше американски професионален баскетболист, играл в НБА в продължение на 20 сезона за един и същи тим - Лос Анджелис Лейкърс. Участвал е в Мача на звездите 18 пъти. В листата на най-успешните баскетболисти в историята на НБА, Брайънт заема четвъртото място с 33643 точки. Брайънт остави брачната половинка си Ванеса и три дъщери - Наталия, Бианка и новородената Капри. Той беше на 41 години.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР