Съпругата на Кирил Добрев - Антония умишлено избягва да се

...
Съпругата на Кирил Добрев - Антония умишлено избягва да се
Коментари Харесай

Ето я жената на Кирил Добрев

Съпругата на Кирил Добрев - Антония съзнателно заобикаля да се обявява в общественото пространство и има добра причина за това. Половинката на депутата от Българска социалистическа партия в никакъв случай не го съпровожда по значими събития, нито пък се появява на фамилни фотоси, които той постоянно пуска в обществените мрежи, научи HotArena .

Антония Добрева обаче без проблеми съчетава работата и фамилните си задължения. Тя работи от години като банков специалист в Българската банка за развиване, където и в неофициални диалози не разисква персоналния си живот.

Често нейни сътрудници шеговито я питали за какво мъжът й я крие. В същия дух и тя отговаряла, че зад всеки съумял мъж стои по една жена, а по-късно обяснявала, че двамата просто имат разнообразни заничания.

Красавицата русокоска, с изключение на съвършена стопанка е и странник по душа. Тя постоянно пътешества из разнообразни екзотични дестинации, само че около двете им деца–Николай и Емилия, двамата с мъжа й все по-рядко се радват на сходни ваканции
Любимата й дестинация е Париж, където за последно е била през 2015 година.

Завидната си фигура Антония поддържа със ски през зимата, а също така и спортува постоянно. Семейството на брачна половинка й пък я обожава.
И не могат да се нахвалят каква снаха имат. До последно майката на Кирил Добрев я имала като щерка, а Антония и до през днешния ден не може да прежали гибелта й.
За разлика от брачна половинка си Антония е и домошар, до момента в който Кирил Добрев не може без другари. „ Не съм битов мъж — да ровичкам нещо в гаража, или в градината. Не, не е за мен тази работа ”, споделя Добрев.

„ Иначе пъклен доста държа на фамилията си. Живеем по този начин, че на драго сърце се прибирам вкъщи, въпреки и късно ”, споделя бесепарят.
Освен с дома, Антония се занимава и с децата. Тя единствена посещава родителските срещи, само че откогато синът им Николай стана студент в Лондон и учи мениджмънт, този й ангажимент е икономисан на половина.

Иначе наследникът на семейството надалеч не бил мирен възпитаник и татко му постоянно висял пред директорския кабинет, с цел да изясни държанието му.
Николай обаче имал по-голям почит от татко си, макар че постоянно се обръщали един към различен с „ брат ”. Дъщеря им Еми въпреки това се пробва да върти баща си на дребния си пръст, а той нищо не може да й откаже.

Антония от своя страна се старае да е демократичен и съвременен родител, като изисква само отличен триумф и от двамата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР