Съпругата на известния мексикански наркобос Хоакин Ел Чапо Гусман е

...
Съпругата на известния мексикански наркобос Хоакин Ел Чапо Гусман е
Коментари Харесай

Жената на Ел Чапо влиза в затвора

Съпругата на известния мексикански наркобос Хоакин " Ел Чапо " Гусман е наказана на три години затвор и конфискация на 1,5 млн. $. Обвиненията са за трафик на дрога и пране на пари, предадоха международните медии.

Ема Коронел Аиспуро, която е на 31 години призна виновността си по обвиняванията и ще й бъде зачетено към този момент излежаното време. Тя беше задържана през февруари на интернационалното летище " Дълес ", като пред съда дамата изрази разкайване за връзките си с Гусман и картела Синалоа.

Джефри Лихтман, който и е юрист изиска от съдията да вземе поради заплахата, пред която Аиспуро може да се изправи, тъй като сътрудничи на американското държавно управление против други членове на картела. Възможно е тя в никакъв случай да не получи опция да се завърне в Мексико, защото там е цел.

Красавицата среща Ел Чапо, когато е едвам на 17 година, а на 18-годишна възраст се омъжва за него. Ел Чапо беше наказан на пожизнен затвор плюс 30 години през 2019 година Обвинен е в присъединяване в незаконна организация, както и за трафик на опиати и огнестрелни оръжия, а все още той се намира в затвор със непоколебим режим във Флорънс, Колорадо.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР