Съпругата на Хю Джакман винаги му е била силна опора

...
Съпругата на Хю Джакман винаги му е била силна опора
Коментари Харесай

Съпругата на Хю Джакман проспива всичките му филми

Съпругата на Хю Джакман постоянно му е била мощна опора и канара, с помощта на която той съумя да построи такава сполучлива кино кариера.

Самият артист не един път е заявявал обществено какъв брой доста дължи на половинката си, какъв брой я обича и по какъв начин са родени един за различен. Оказва се обаче, че Дебора Лий може да е почитател на Джакман, само че очевидно не е чак подобен почитател на филмите му, тъй като постоянно заспивала, до момента в който ги гледа.

„ Да, безусловно всякога заспива на филмите ми. Но в случай че би трябвало да съм почтен, освен на моите, а на всички, които гледа. Така че казусът очевидно не е единствено в мен.

Трябват й тъкмо седем минути и към този момент е заспала. Спомням си по какъв начин един път на една прожекция продуцентът ме подбутна и ми сподели: Събуди жена си, тъй като те злепоставя по този метод. “, показа Хю Джакман в изявление за Елън Дедженерис.

Между другото, става известно, че е заспивала и на концерт на "Ролинг Стоунс ", което към този момент в действителност ни изненада. Както сподели артистът - "след третата ария към този момент спеше ". Какво ли прави, с цел да я изтощава по този начин...

Източник: eva.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР