Съпругата на един от осемте строителни работници, които са се

...
Съпругата на един от осемте строителни работници, които са се
Коментари Харесай

Цяло чудо, че е оцелял: Какво разкри съпругата на работник на моста в Балтимор, който се срути

Съпругата на един от осемте строителни служащи, които са се намирали на моста " Франсис Скот Кий ", когато той се е срутил, споделя, че " е цяло знамение, че е оживял ", тъй като не може да плува.

Хулио Сервантес се е намирал на моста с дължина 1,6 благи, когато той се е срутил в река Патапско, откакто е бил ударен от голям контейнеровоз в ранните часове на вторник сутринта. Сервантес и различен мъж са били избавени същия ден.

(Във видеото: Водолази откриха телата на двама от служащите, които починаха при сриването на моста в Балтимор)

Спасителната задача се трансформира в интервенция по търсене, когато във вторник вечерта те бяха оповестени за мъртви. Телата на двама от тях бяха открити в сряда, а останалите четирима към момента не са открити.

Съпругата на Сервантес, която не пожела да назове името си, съобщи пред NBC News: " Всички мъже бяха на отмора в колите си, когато корабът се удари ".

" Не знаем дали са били предизвестени преди удара... Съпругът ми не умее да плува. Цяло знамение е, че е оживял. ", споделя тя. 

След злополуката стана ясно, че личният състав на борда на кораба е съумял да предизвести Министерството на превоза на Мериленд, че е изгубил надзор над плавателния си съд.

Това значи, че локалните управляващи са съумели да се приближат до моста, преди той да бъде ударен, а президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че това " безспорно е избавило човешки животи ".

Във вторник Сервантес е бил откаран в болница с рана в гърдите и е бил освободен същия ден.

Другият избавен служащ е бил в положително положение и е отказал лекуване.

Останките на Алехандро Ернандес Фуентес, 35 година, и Дорлиан Рониал Кастийо Кабрера, 26 година, бяха открити в пристанището на Балтимор в сряда сутринта.

Те бяха открити в червен камион, заклещен под 25 фута вода покрай мястото, което в миналото е било в средата на моста.

Съпругата на Сервантес съобщи, че нейният шурей е един от двамата мъже, чиито тела са били открити, само че също не посочва името му. 

Тя разкрива, че цялото семейство е от мексикански генезис, а племенникът ѝ е измежду към момента изчезналите.

" Не успяхме да заспим в очакване на новина дали ще намерят нашия родственик " , сподели тя.

Губернаторът на Мериленд Уес Мур предизвести, че следва " доста дълъг път ", с цел да се възвърне от загубата на моста, защото администрацията на Байдън утвърди незабавна федерална помощ в размер на 60 млн. $.

Масивни баржи с кранове са в развой на премахване на изкривения метал и бетон като първа стъпка към отварянето на основен транспортен маршрут, блокиран от отломките.

Мур даде обещание, че " най-хубавите мозъци в света " работят по проектите за почистване на отломките, пренасяне на товарния транспортен съд, който се е блъснал в моста, от канала, изваждане на телата на четиримата останали служащи, за които се допуска, че са починали, и следствие на грешката.

Националният съвет по сигурност на превоза организира следствие на аргументите за злополуката и последвалото сриване на моста.

Очаква се то да отнеме до две години.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР