Съпругата на Брус Уилис помоли папараците да пазят личното пространство

...
Съпругата на Брус Уилис помоли папараците да пазят личното пространство
Коментари Харесай

Моля ви, не му подвиквайте юпикайей: Съпругата на Брус Уилис към папараците

Съпругата на Брус Уилис помоли папараците да пазят персоналното пространство на артиста неприкосновено, както и да не му крещят. Уилис неотдавна беше диагностициран с фронтотемпорална деменция. 

Във видео в Instagram Ема Хеминг Уилис сподели, че представители на пресата са се пробвали да приказват със брачна половинка й, когато той излязъл за кафе с другари. Те го закачали и му подвиквали по улицата, написа " Sky news ".

" Ако сте някой, който се грижи за човек с деменция, знаете какъв брой мъчно и стресиращо може да бъде това да изведете близкия си на открито, в света, и да му помагате да се движи безвредно, даже единствено с цел да изпие чаша кафе ", сподели тя. Добави, че е наясно за незадоволителната информираност за заболяването, както и че схваща, че си правят работата, само че прикани за почитание и успокоение.

" Знам, че това ви е работата, само че допускам можете да зачитате пространството на другия човек. За хората, които го снимахте на видео, с цел да получите извънредни фрагменти - апелирам, не крещете на брачна половинка ми, не го питайте по какъв начин се оправя, или каквото и да е, като " юпикайей ". Просто не го правете ".

Брус Уилис затвърди статута си на екшън звезда с " Умирай мъчно ", в който измисли емблематичния лаф за героя си Джон Маклейн: " Yippee ki-yay, motherfucker! ", отнасящ се за Ханс Грюбер, изигран от починалия Алън Рикман.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР