Съпругата на Ант Макпартлин Ан-Мари Корбет и бившата съпруга Лиза

...
Съпругата на Ант Макпартлин Ан-Мари Корбет и бившата съпруга Лиза
Коментари Харесай

Вътре в обреченото приятелство на съпругата на Ант Макпартлин Ан-Мари и бившата Лиза Армстронг

Съпругата на Ант Макпартлин Ан-Мари Корбет и някогашната брачна половинка Лиза Армстронг споделяха другарство преди раздялата на някогашната двойка.

Ан-Мари – момче на име Уайлдър – три години откакто се ожениха. Обявявайки новината, той показа фотография, гушкайки новородения си наследник и показвайки татуировката си, която включва имената на жена му, доведените дъщери и техните кучета.

Той озаглави обявата: „ Добре пристигнал в фамилията. Уайлдър Патрик МакПартлин. Роден на 14/05/24 в 8.54 сутринта. Бебето е красиво, мама е легенда, сестрите са над луната. Татко е неразбория! "

Ан-Мари е някогашен персонален помощник на Ант, който е работил за същата ръководеща компания като брачната половинка на Деклан Донъли в продължение на 10 години. Майката на две деца се раздели със брачна половинка си няколко месеца преди Ант и някогашната му брачна половинка Лиза да се разделят.

Когато връзката на двойката беше доказана, Лиза беше възмутена, като написа в Туитър: „ Като си помислих, че тя беше МОЯ другарка! “ Гримьор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР