Съпругата на Алексей Навални – Юлия, направи изявление пред Мюнхенската

...
Съпругата на Алексей Навални – Юлия, направи изявление пред Мюнхенската
Коментари Харесай

Съпругата на Навални за Путин, пред Мюнхенската конференция: Да победим това зло

Съпругата на Алексей Навални – Юлия, направи изказване пред Мюнхенската конференция по сигурността, съобщи Би Би Си.

Тя акцентира, че информацията за Навални идва единствено от публични съветски източници, на които е доста мъчно да се има вяра.

„ Но в случай че това е истина, желая Путин, цялото му обграждане, приятелите му, неговото държавно управление да знаят, че ще понесат отговорност за това, което направиха с нашата страна, с моето семейство, с моя брачен партньор. И този ден ще настъпи доста скоро. И желая да прикани международната общественост да се сплотим и да победим това зло. “ – сподели Юлия Навалная.
По-рано през днешния ден съветската Федерална работа за осъществяване на наказванията разгласява публично известие, че Алексей Навални е умрял в наказателната колония №3, известна както " Полярен вълк ", в село Харп в Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг на Русия.
Официалната версия е, че Навални се е почувствал зле след разходка. Известно е обаче, че той беше подложен на поредност от физически и душевен изтезания в съветските затвори. Липсва информация от самостоятелен източник за събитията към гибелта му.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР