Съпругата и синът на д-р Муса Вакльов от с. Краище,

...
Съпругата и синът на д-р Муса Вакльов от с. Краище,
Коментари Харесай

Близките на починалия с COVID-19 лекар от Краище са в критично състояние |

" Съпругата и синът на доктор Муса Вакльов от с. Краище, който преди броени дни загуби борбата с ковид, са в реанимация и сега сътрудниците се борят за живота им. "

Това изпълнителният шеф на УМБАЛСМ " Пирогов " проф. Асен Балтов. Той разгласява и фотоси от визитата на здравния министър в отделението. 

Проф. Костадин Ангелов е пожелал да види двамата пациенти, до момента в който се е запознавал с организацията на работата в Kовид-отделението в " Пирогов ". 

Общопрактикуващият доктор доктор Вакльов и фамилията му бяха признати в изключително тежко положение в болничното заведение. И тримата са медици. Предполага се, че той се е заразил, до момента в който е лекувал заболели от огнището в шивашкия завод в Разлог. Практиката му е била в с. Бабяк, общ. Белица. Симптомите на инфекцията са се появили, до момента в който са били на отмора и незабавно са били настанени за лекуване в болница.

Синът на умрелия доктор също е доктор и работи в благоевградска болница. Той е в по-тежко положение от майка си и е интубиран.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР