Съпругът на екскурзоводката разкри, че спомените й се губят Асфалтът

...
Съпругът на екскурзоводката разкри, че спомените й се губят Асфалтът
Коментари Харесай

Асфалтът под обърнатият автобус бил като стъкло, а маркировката по пътя на места липсва

Съпругът на екскурзоводката разкри, че спомените й се губят

Асфалтът под рейса, който се обърна в дере край Свиленград, е бил равен като стъкло. Това разкри брачният партньор на екскурзоводката Венелин Димов.

„ Асфалтът е доста равен и когато завали, става като стъкло. Маркировката по пътя тук-там липсва “, съобщи той пред бТВ.

Венелин показа, че след злополуката спомените на жена му се губят.  

„ Поне е контактна. Надявам се през днешния ден да стане по-ясно положението и по какъв начин ще си я приберем! Споменът й е досега на произшествието и чак по-късно, когато се е събудила в колата за спешна помощ. Оттам нататък не помни безусловно нищо. Видяла е завоя, познава пътя добре, и нищо повече “, споделя той.

Кореспондентът Мария Георгиева пък посочи, че това е най-прекия път от Бургас към Гърция. 

„ Всичко е вървяло по график, обикновено. Карали са обикновено, нямало е никакви произшествия по пътя. Групата е била радостна, добра “, прецизира брачният партньор на екскурзоводката. 

Екскурзията е била двудневна с преспиване в Гърция. Затова Венелин не счита, че злополуката се дължи на отмалялост на водача. 

„ Аз го познавам. Добър експерт е. Мисля, че е просто инцидентен случай. Естествено, че може би има някаква виновност, само че просто безразсъден случай. Нямам друго пояснение “, сподели още той. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР