Съпругът изневерява, но не се развежда - позната ситуация? Това

...
Съпругът изневерява, но не се развежда - позната ситуация? Това
Коментари Харесай

Съпругът ви изневерява, но не иска развод?! Ето защо

Съпругът изневерява, само че не се развежда - позната обстановка? Това събитие се среща много постоянно. Защо? Ще разберем през днешния ден. Причините за това държание са единствено три, съгласно специалистите.
Съпругът закъснява на работа, непрекъснато му звънят от непознати номера, станал е раздразним, заплеснат и нервозен - най-вероятно той има друга жена.
Но даже след изневярата той не се взема решение да напусне фамилията? Има няколко основателни аргументи за това негово държание:
1. Той към момента обича жена си.
И въпреки всичко му липсва нещо - неспокойствие, поддръжка, секс или нещо друго. Съпругата, за жалост, не може да му го даде. Може да знае, че брачният партньор ѝ е трагичен (той самичък й го е казал), само че тя избира да остави всичко по този начин, както е.
И по-късно, след известно време, тя научава за изневярата. Доста постоянно съпрузите мълчат за проблемите си, не показват своите потребности и стремежи - опасяват се от наказание или отменяне.
 Разказ за съдбовно привличане: Ако знаех, че е женен, нямаше да направя това Разказ за съдбовно привличане: Ако знаех, че е женен, нямаше да направя това
Запознах се с един прелъстителен мъж, когато бях на семинар от работата. Бях се разделила с предходния си другар, тъй като непрекъснато се к...
В такива случаи брачната половинка не знае, че в брака има рецесия.
2. Страхува се да не обиди жена си.
Тази категория мъже схваща, че в случай че брачната половинка разбере за измяната, това ще я убие. Оттук и толкоз доста секретност, пропуски, забавяне за вечеря и ключова дума на телефона. Много дами интуитивно схващат, че брачният партньор е почнал да кръшка.
Така че истината въпреки всичко ще бъде разкрита. Въпреки всичко, такива мъже се опасяват до гибел да не наранят жена си, по тази причина се пробват да скрият своите завършения.
3. Той не желае да се сблъсква с делене на имуществото и други компликации, които пораждат по време на бракоразвод. 
 Разказ: След невярност брачният партньор ми ме хвана Разказ: След невярност брачният партньор ми ме хвана
Направих неточност - прекарах една нощ с различен мъж и животът ми по-късно се обърка тотално. Късно е за разкайване - в онази нощ аз сгреших...
Такива хора се опасяват от самия бракоразвод и всичко обвързвано с него - правосъдни разногласия, делене на имуществото и така нататък Ето за какво те избират да имат паралелна връзка, а не да афишират намерено бракоразвод. Не им е преференциално.
Ако твърдо сте решили, че към този момент не можете да живеете с променения мъж, най-сетне би трябвало да прекратите връзката. Това ще ви разреши да започнете нов живот.
Но какво, в случай че брачният партньор ви е изневерил, а вие не желаете да си тръгнете? Запомнете: не си коства да живеете с човек, който към този момент не ви е безценен единствено поради детето. Децата усещат всичко съвършено, тъй че вашето дете сигурно ще забележи появилото се напрежение.
Ако сте останали дружно, простете откровено, от сърце, на половинката си, в противоположен случай ще превърнете живота в пъкъл, където грешката на всеки човек ще възкреси картините на протичащото се в този момент.
Ето за какво даже тези мъже, които са безусловно щастливи в брака, изневеряват

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР