Съпредседателят на ВМРО Александър Сиди реагира остро в страницата си

...
Съпредседателят на ВМРО Александър Сиди реагира остро в страницата си
Коментари Харесай

Александър Сиди: Ако управниците на РСМ не осъзнаят, че пътят към Брюксел минава през София, утре ще го търсят през Тирана

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди реагира остро в страницата си във Facebook против следващата антибългарска акция от страна на управляващите в Р Северна Македония, при която един мъж беше намушкан с нож, а други 19 бяха задържани при снощния футболен мач " Левски “ – " Шкупи “.

" Поредна провокация в Скопие. Вече като че ли не е вест за полицейски произвол, бити, задържани българи. И несъмнено апели за съответни ограничения от страна на нашите управляващи. Такива, естествено няма. И няма да има. Защото продажната българска власт към този момент продаде Македония “, споделя в позицията си Сиди.

Той напомня печални имена от историята, които обратно във времето са ползвали такива антибългарски способи за присвояване на българските земи на Македония и предизвестява:

" И в случай че през днешния ден управниците на Скопие не осъзнаят, че пътят към Брюксел минава през София, то утрешните управници на Шкупи, ще търсят пътя си през Тирана. “

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация също по този начин изяснява, че Шкупи в действителност е албанското наименование на Скопие.

Публикуваме цялостния текст на позицията:

Поредна провокация в Скопие. Вече като че ли не е вест за полицейски произвол, бити, задържани българи. И несъмнено апели за съответни ограничения от страна на нашите управляващи. Такива, естествено няма. И няма да има. Защото продажната българска власт към този момент продаде Македония. Вдигна ветото, с цел да угоди на " груповия запад “ и да получи утвърждението им да бъде конфигурирана на власт. Кой да реагира

съответно? ПростоКирото ли? Или европейският служител Габриел? Та нали те дружно смъкнаха ветото. В името на някакви " европейски “ полезности. Не знам по какъв начин наподобява от Брюксел или Отава, само че на Балканите европейските полезности се схващат по различен метод. С нож. И все против българите. Така е още от времето на Александър Караджорджевич, Жика Лазич и Велимир Прелич. Сръбски сатрапи, поробили посредством ужасяващи зверства българска Македония. Загинали от ръката на Вътрешна македонска революционна организация. Защото Бог не помни, само че Вътрешна македонска революционна организация - не!

Днес македонските управляващи употребяват същите способи. Чрез жестока антибългарска агитация предизвикват популацията в Македония да се интегрира в Европа. И те се интегрират. С ножове. Така беше интегриран Християн Пендиков. Така бяха интегрирани българските клубове в Битоля и в Охрид. С ножове, револвери и огън… А нашите продажници си мълчат гузно. Броейки с потните си мръсни ръчички парите, които получиха, с цел да предадат българската идея в Македония.

Този път мотивът е футболен мач. Между " Левски “ и " Шкупи “. Впрочем Шкупи на албански е Скопие. И в случай че през днешния ден управниците на Скопие не осъзнаят, че пътят към Брюксел минава през София, то утрешните управници на Шкупи, ще търсят пътя си през Тирана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР