Съпредседателят на Продължаваме промяната (ПП) Кирил Петков се обърна към

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната (ПП) Кирил Петков се обърна към
Коментари Харесай

Петков: Каним колегите от ГЕРБ-СДС във вторник да внесем заедно правила за КПК

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков се обърна към сътрудниците си от ГЕРБ-СДС и ги предложения да внесат дружно измененията в КПК.

" Законът за КПК бе признат преди 5 месеца и в разнообразни изчерпателни процедури не можем да напреднем с тази институция, с цел да стартира в действителност да се бори против корупцията. Ето за какво каним сътрудниците във вторник да внесем дружно тези правила, тъй като това ще бъде първата институция, в която процесът ще бъде транспарантен и отворен ", съобщи той.

" Чухме от Борисов, че ни кани и за Комисия за защита на конкуренцията, удовлетворен съм, че започваме да се движим в вярната посока, само че тук не е концепцията да сменим една майка с друга майка, а да създадем транспарантен развой, а при Комисия за защита на конкуренцията да създадем смяна в закона, с цел да няма едновластие на ръководителя ", разяснява Петков.

Христо Иванов разяснява, че съгласно него въпросът с Мартин Божанов - Нотариуса е посочил, че сега няма институция, която по един или различен метод да не е засенчена от подозренията, които се повдигат от схемите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР