Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков заяви в предаването Панорама

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков заяви в предаването Панорама
Коментари Харесай

Кирил Петков вярва, че ще има мнозинство в парламента, за ГЕРБ това са сънища

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия, че е сигурен в триумфа на предварителните парламентарни избори на 2 април на обединението, която неговата партия направи с " Демократична България ". По думите му на хората толкоз доста им е омръзнало да няма държавно управление, че на идния избор ще създадат по този начин, че обединението ще има цялостно болшинство и минимум 121 депутати в 49-ото Народно заседание.

" Абсолютно съм сигурен, че ще сме първи на изборите. Ще бъдем не 121 депутати, а даже над 130. Обществото е пристигнало до осъзнаването, че не може да чака още спасители ", сподели Петков, като се похвали, че редица цивилен организации, измежду които " Правосъдие за всеки ", са дали поддръжката си за новата коалиция.

В отговор на догатките на някогашния министър председател Росен Желязков от ГЕРБ съобщи, че " 121 депутати са тези стремежи, които единствено на сън се появяват ".

 В ГЕРБ са уверени, че ще победят новата коалиция В ГЕРБ са уверени, че ще победят новата коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България "

" Тази нова коалиция има една единствена цел - подготовка за локалните избори. Това не е коалиция за ръководство. Желанието на новата коалиция е да провали бъдещия парламент ", добави Желязков.

През седмицата излязоха две социологически изследвания, които дадоха на ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България ", като разликата сред двете политически сили е към 1%.

Кирил Петков разяснява и апелите на съпредседателя на " Демократична България " Атанас Атанасов за импийчмънт на президента Румен Радев поради от тази седмица, че служебното държавно управление няма да даде нова военна помощ на Украйна.

 Импийчмънт на президента: Почти невероятно, само че има смисъл да се опита Импийчмънт на президента: Почти невероятно, само че има смисъл да се опита

" Не ни харесаха неговите мнения и по тази причина следим неговите дейности ", сбито съобщи Петков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР