Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков смята, че разговорите за

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков смята, че разговорите за
Коментари Харесай

Кирил Петков: И след 6 март ще има правителство в този формат

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков счита, че диалозите за новия състав на държавното управление би трябвало да продължат . Той направи коментара си от Кюстендил , където е посетител на първия маскараден фестивал „ Джамала “ и успокои, че след 6 март ще има държавно управление в този формат .

„ Ще осъществим нашите обещания, че ще подкрепим Мария Габриел, и в действителност имаме вяра, че ротацията би трябвало да е огледална – Мария Габриел да е с най-високия пост в страната – министър председател, а акад. Никой Денков да стане външен министър. Тази ротация ще даде опция освен в този момент, само че и за последващи ротации да имаме един и същи тим и за външната, и за вътрешната политика, което мисля, че е значимо за България “ , съобщи Петков, представен от „ Dnes.bg “.

Петков намира настояването за съответно и съобщи, че в случай че ГЕРБ имат искания за другите министри, би трябвало да го да кажат. Като някогашен министър-председател той счита, че съвместяването на премиерския пост с министерската работа е съвсем невероятно . Петков съобщи, че не се опасява от избори и с сътрудниците си постоянно са работили с възприятие за отговорност.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР