Съпредседателят на Продължаваме промяната - Демократична България Владислав Панев обяви

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната - Демократична България Владислав Панев обяви
Коментари Харесай

Управляващите вече обмислят отстраняването на "Лукойл" от българския пазар

Съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Владислав Панев разгласи пред Българска национална телевизия, че към този момент се мисли за премахване на " Лукойл " от българския пазар. 
 
Това ще е последваща стъпка на ръководещите, откакто през седмицата скоростно бяха признати законови ремонти на второ четене, с които на процедура се дава опция на страната да приключи концесията на нефтеното пристанище " Росенец " в едноседмичен период и без позволение от Европейския съюз. 
 
След отнемането на концесията оперативният надзор върху пристанището ще бъде стихотворец от министерството на превоза. " Последващо решение е отстраняването на " Лукойл " от България, само че би трябвало да сме деликатни с частната благосъстоятелност, с цел да не се намали доверието към страната ни ", изясни Панев.

По думите му, когато " Лукойл " внася в България нефт на двойно по-ниска цена, това не се отразява на цените на горивата. Той посочи, че не чака да има проблем с липса на горива, в случай че се стигне до крайната мярка.
 
" Вносителите на горива в страната са гъвкави. Не чакам да има недостиг на горива, най-вече за няколко дни да има леки проблеми ", добави Панев.

Той сподели още, че все още " Продължаваме промяната - Демократична България " няма да желае импийчмънт на президента Румен Радев, само че ще наблюдават деликатно дали той съблюдава отговорностите си по Конституция. 
 
Според Панев президентът се " поразкрива последните месеци на кой Господ служи ", припомняйки и позицията му за концесията на пристанище " Росенец ", която беше удължена по време на назначения от него длъжностен кабинет.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР