Съпредседателят на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов заяви, че те няма

...
Съпредседателят на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов заяви, че те няма
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Няма да допуснем промени в ИК преди вота!

Съпредседателят на "Обединени патриоти " Искрен Веселинов съобщи, че те няма да позволен смяна в изборните правила преди вота. Това той направи в декларация за началото на последната 11-а сесия на 44-ото Народно заседание. Той не безапелационен, че от "Обединени патриоти " са срещу гласуването по пощата.

"Намираме се в края на едно ръководство, което беше белязано с перманентни рецесии, само че най-голямата, обвързвана с пандемията, продължава да бушува. Много скоро ние представителите на "Обединени патриоти " ще дадем явен отговор пред обществото за какво участвахме във властта, какво постигнахме и за какво не се изкушихме да я напуснем, когато беше политически преференциално.

Ние ще посочим единствено очевидния отговор - спадащите всеки ден случаи на заразении, нормализиращата се работа на здравната система и сериозния пакет от ограничения за поддръжка на бизнеса ", сподели Веселинов.

Сред обявението от него целите на "Обединени патриоти " в тази сесия са: промени в Наказателния кодекс, криминилазиране на проповядване на коренен ислям, разширение на рамките на неизбежната защита и преформализирането на понятието за дребните обири.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР