Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски каза, че ако бъдат доказани

...
Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски каза, че ако бъдат доказани
Коментари Харесай

Пеевски: ДПС няма да е партньор с ПП-ДБ, ако схемите се докажат

Съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски сподели, че в случай че бъдат потвърдени корупционните схеми, свързани с ПП-ДБ, Движение за права и свободи няма да е сътрудник в възможен идващ парламент.

" Ако се потвърди от способените органи и се видят обвързаности с контрабанда, пудели, пачки, особено Движение за права и свободи няма да работи с тях.Всичко, което видяхме, е чудовищно. " - уточни той.

" Тези хора като чукнат в Гугъл виждат за себе си цялата истина ", добави Пеевски.

Делян Пеевски не отхвърли, че персонално е разговарял с евродепутата Елена Йончева за нейната номинация да работи за Движение за права и свободи.

Евентуално тя ще бъде предложение на гражданската квота на придвижването, само че сега тече развой по номинации. Според Пеевски Елена Йончева би била добър вид за евродепутат от Движение за права и свободи.

" Ние я поканихме, тече номинационен развой, когато сме подготвени с листите, ще ги обявим ", сподели той.

" Тя е свободен човек, пази свободата на хората, на медиите. Движение за права и свободи има гражданска квота и считам, че тя е добър представител за тази квота. " - това са претекстовете на Движение за права и свободи да я предлагат.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР