Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски излезе остра позиция срещу съпредседателя

...
Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски излезе остра позиция срещу съпредседателя
Коментари Харесай

Пеевски: Очаквам извинение от Кирил Петков

Съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски излезе остра позиция против съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков по отношение на изказванието на последния, че Движението имало засилено въздействие в регулаторите.

" Днес съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков направи внушения в общественото пространство, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и Президента владеят посредством свои фрагменти регулаторите и другите контролни органи, включително и Висш съдебен съвет, които изрично не дават отговор на истината ", безапелационен бе той. 

Пеевски декларира, че мненията на Петков били " внушения ": " Той приказва за някакви 95%, което като се изключи че е невероятно, защото става дума за самостоятелните регулатори, подвежда хората ".

Съпредседателят на Движение за права и свободи сподели още, че четвъртата политическа мощ няма никакви представители в ДАНС. От пресцентъра на партията разгласиха и лист членовете на регулгаторните органи, които са били издигнати точно от Движение за права и свободи.

Според данните, показани в позицията, Движение за права и свободи има общо 8 представители в органите. По един в Българска народна банка, Комисия за защита на конкуренцията, КРС, Комисията за отбрана от дискриминирането. Двама във Висшия правосъден съвет и един в Инспектората към него.

Пеевски прикани Кирил Петков да се извини за обществените си мнения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР