Съпредседателят на Демократична България Владислав Панев определи вчерашните консултации с

...
Съпредседателят на Демократична България Владислав Панев определи вчерашните консултации с
Коментари Харесай

Владислав Панев: Президентът бави мандатите, защото му е удобно да управлява

Съпредседателят на " Демократична България " Владислав Панев дефинира вчерашните съвещания с президента Румен Радев като " нападателна дипломация, която няма общо с съвещания за връчване на мандати за държавно управление, а по-скоро със заяждане на геополитически тематики ".

" Изводът може би е, че на президента му е комфортно да ръководи със служебни държавни управления, по тази причина и бави мандатите. Бавенето на мандатите е явно и това, че той се усеща удобно с ръководство на длъжностен кабинет ", добави Владислав Панев.

" Първият мандат е тотално неосъществим за случване. С втория - топката е в Политическа партия, е допустимо да се контракти държавно управление на малцинството с поддръжка в пленарна зала от над 120 народни представители при ясна управническа стратегия, не автограф на бял лист и по-късно в Народното събрание болшинството на статуквото да си прави, каквото си желае. (...) За да се направи такова държавно управление и да има смисъл от него, то би трябвало да бъде с доста висок залог - доста съществени промени, които да бъдат подкрепени от болшинството в зала. Иначе няма смисъл да си играем на куклите и парцалките ", добави още съпредседателят на " Демократична България ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР