Съпредседателят на Демократична България в оставка Христо Иванов заяви, че

...
Съпредседателят на Демократична България в оставка Христо Иванов заяви, че
Коментари Харесай

ДБ не били причината Бойко Рашков да не е получил покана за министър

Съпредседателят на " Демократична България " в оставка Христо Иванов съобщи, че гледа на новото ръководство с вяра , че то ще проработи, а Демократична България ще дадат своя принос и ще стартират да вземат решение проблеми, които са отлагани от години от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

В коридорите на Народното събрание пред публицисти Иванов съобщи, че са обсъждани съответни позиции и хора с " Продължаваме промяната ". Това, което за Демократична България е значимо, е да стане ясно, че дават поддръжка на мандатоносителя на едностранна база. Новото държавно управление има няколко значими характерности: постоянен кабинет, който да подсигурява, че цялото болшинство с цялата му сложността подсигурява една стратегически цел за ръководство, което да не зависи от ГЕРБ и Движение за права и свободи, изясни Иванов.

В целите сред партиите в съдружното съглашение са застъпени доста значими тематики като правосъдната промяна , електронно ръководство, околната среда и Христо Иванов се надява Демократична България да има своя принос по тематиките. " Не желая никого да подлъгвам - ще бъде комплицирано по доста аргументи и всички ние с нужната съвестност и със познания за отговорността, да работим сложностите да бъдат преодолени ", акцентира той. Христо Иванов чака още през днешния ден да бъде подписано съдружното съглашение.
 Часове до автограф, съставът на Министерски съвет – на следващия ден
Часове до автограф, съставът на Министерски съвет – на следващия ден

Петков се надява, че медиите ще видят една обща фотография дружно

На въпрос дали забележките на Демократична България към бранш Сигурност са аргументите Бойко Рашков да не е получил покана да е вътрешен министър в кабинета на " Продължаваме промяната " , Христо Иванов съобщи, че не знае дали Рашков е получил покана и не знае за какво не е получил такава. Нашите забележки не са били лични и ориентирани против него. Нашите забележки в никакъв случай не са били част от изискванията, които сме поставяли за поддръжка или сключване на съдружно съглашение, безапелационен бе той.

Според Христо Иванов нужният баланс ще бъде реализиран в продължаващата работа на кабинета и другите назначения, които следва да бъдат направени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР