Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов отправи призив към Продължаваме

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов отправи призив към Продължаваме
Коментари Харесай

Христо Иванов зове ПП да не се отказват от опит за кабинет с 2-ия мандат, дори ИК да бъде приет

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов насочи апел към " Продължаваме промяната " (ПП) да не се отхвърлят от опит за сформиране на кабинет с втория мандат, даже в случай че Изборният кодекс бъде признат.

Той разгласи, че приема " със угриженост " сигналите, че в случай че хартиената бюлетина бъде предпочетена, мандатът ще бъде върнат несбъднат, осведоми БНР.

" Този метод на силово пробутване в случай, че ние предложихме формат за разговор, в действителност разрушава даже най-малката вяра, която беше почнала да хваща някакъв корен, че в този парламент можем да покажем друго отношение към упражняването на властта и в този смисъл има смисъл да се поема рискът за държавно управление на малцинството с програмен темперамент. Разбирам това. Но също по този начин считам, че другите възможности са толкоз неприятни, че не трябва преждевременно да затваряме този прозорец. И нашият апел към сътрудниците от " Продължаваме промяната " ще бъде да продължим да разсъждаваме върху тази тематика. "

Разговорите с Политическа партия за общи кандидатури за локалните избори следващата година са на първичен стадий и съответни имена не са обсъждани, увери Христо Иванов. Той дефинира като " спекулации " лансираните в медиите имена.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР