Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов определи отказа да се

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов определи отказа да се
Коментари Харесай

Христо Иванов за нерегистрираната листа: Това е политически атентат

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов дефинира отхвърли да се записва листата за парламентарните избори на обединяването в Стара Загора като политически атентат. 

Припомняме, че през вчерашния ден РИК в Стара Загора листата на обединяването, лидер на която е юристът конституционалист и учител в Софийския университет Атанас Славов .
 Демократична България: ЦИК се готви да ни в профил от присъединяване в изборите в 8 региона " Демократична България ": ЦИК се готви да ни в профил от присъединяване в изборите в 8 региона
В известие под надпис " Посегателство над демокрацията! ", от " Демократична България " настояват следното: " Централната изборна комис...

Водачът на листата Славов и Магдалена Овчарова от " Демократична България " са дали всички нужни документи на книжен притежател и флаш памет в 16.15 часа във вторник (12 октомври) - 45 минути преди приключването на крайния период. В решението на РИК се твърди, че флаш паметта не е предоставена и е била донесена едвам в 18.02 ч.

От обединяването ще апелират отхвърли за регистрация пред Върховния административен съд, сподели Христо Иванов, съпредседател на политическата групировка.

Съдът би трябвало да се произнесе в тридневен период. От крайното решение ще зависи дали обединяването ще има кандидат-депутатска листа в Стара Загора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР