Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов коментира снимката, която показва

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов коментира снимката, която показва
Коментари Харесай

Хайде, бе: Христо Иванов влязъл в джипа на Бобов, за да му откаже

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява фотографията, която демонстрира негова среща с Пламен Бобоков в джипа на предприемача наоколо до постройката на Народното събрание.



" Г-н Бобоков има някакъв план в Русе за възобновяване на една историческа постройка. Наши депутати в общинската листа са коментирали това нещо и той потърси благоприятни условия за някаква поддръжка от наша страна да се приключи този план.

Просто нямаше къде другаде да се забележим. Видяхме се по този метод за 10 минути. Просто да му кажа, че безусловно не мога съм потребен, за жалост - постройката е доста красива ", сподели Христо Иванов при гостуването си в предаването на Нова тв " Събуди се ".

Той отхвърли в колата да е обсъждан възможен политически план на Пламен Бобоков и увери, че " развиването на събитията ще го покаже ".

Христо Иванов разяснява и въпроса с ветото за началото на договарянията на Република Северна Македония с Европейския съюз. Според него френското предложение е " извънредно положително за България ".

" Освен държавната рецесия и тази в до момента ръководещото болшинство, България е изправена пред едно доста значимо решение, обвързвано с РСМ. Това е значимо освен за Северна Македония, само че и аз нас, само че ние сме на път да го провалим. Това ще бъде извънредно тъпо за нас. Това налива в допълнение масло в огъня ", акцентира той.

Според него Слави Трифонов се пробва да експлоатира тематиката за Северна Македония, с цел да си обезпечи оправдание за някакви свои вътрешнополитически дейности. " Това е един метод, който меко казано е безконтролен. Най-накрая ние получихме резултат от френските старания за ходатайство. Прочетох доста деликатно предлагането. Говорих и с доста авторитетни дипломати от разнообразни политически сили.

Общото мнение е, че това е едно доста положително за България предложение. Искам да ме чуят всички - това е извънредно положително за България предложение, което ние сме подготвени да изхвърлим в коша заради това, че сме във вътрешнополитически скандал сега ", безапелационен е Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР