Съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев повериха парламентарната група на

...
Съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев повериха парламентарната група на
Коментари Харесай

Ето кои са председателите на ПГ в новия парламент

Съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев повериха парламентарната група на " " на специалиста от банковия бранш и учител по финанси в Американския университет Андрей Гюров.

Гюров има над 15 години опит на експертни и управителни длъжности в банкови институции в Съединени американски щати и Европа и е съветвал компании като Raiffeisen Austria, BAWAG P.S.K., Unicredit Bulbank и други. От 2010 година преподава в Американския университет.

Негова заместничка на парламентарната група ще е някогашната зам. министърка на стопанската система Яна Балникова. Тя бе измежду създателите на групировката.

Начело на ГЕРБ- още веднъж е Десислава Атанасова, а нейни заместници са ръководителят на Румен Христов, юристът Александър Ненков и Тома Биков. Председател на парламентарната група на е лидерката на партията Корнелия Нинова, а нейни заместници в Народното събрание са Атанас Зафиров, Драгомир Стойнев и Христо Проданов.

Председател на групата на " " остава Тошко Йорданов и ще го замества Виктория Василева. На чело на групата на " " е Христо Иванов, а заместници са конституционалистът Атанас Славов, Иван Димитров, Владислав Панев. Костадин Костадинов ще е ръководителят на парламентарната група на "Възраждане ", а зам.-председател ще е Петър Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР