Съпи любители на игрите и забавленията, най-вълнуващият детски фестивал у

...
Съпи любители на игрите и забавленията, най-вълнуващият детски фестивал у
Коментари Харесай

Спортните забавления на Sofia Fun Fest 2017

Съпи фенове на игрите и заниманията, най-вълнуващият детски фестивал у нас Sofia Fun Fest се завръща за трета поредна година с още по-заинтригуващa стратегия за дребни и огромни.
Домакините от Sofia Ring Mall ще приютят работилнички от разнообразни форми на изобразителното и приложно изкуство в откритото пространство пред амфитеатралната сцена и ще разпрострат благоприятни условия за разнообразни спортни занимания на затворения за задачата VIP паркинг.
В рамките на двата фестивални дни – на 23 и 24 септември, 2017 година, ще има и доста танци. Вече ви представихме в детайли арт работилниците на Sofia Fun Fest 2017, а в този момент се запознайте с разнообразни типове спортни действия.
" Клуба по спортна гимнастика на НСА "
" Клуба по спортна гимнастика на НСА " е показан от тимовете си при момчета и девойки до 10г. и 12г., завоювали голям брой оценки през актуалната 2017г. С треньори: Емил Стоименов, Мая Петрова, Ирина Карчева и Марина Йорданова. Децата от школата на НСА ще създадат демострация за вас.

Спортен клуб " Малинова котловина "
Спортен клуб " Малинова котловина " се намира на 300 метра от Sofia Ring Mall, в прегръдките на зелената гора. Залите ни за тенис и футбол и откритите стадиони на три типа настилки дават чудесна опция за спорт когато и да е на годината и при всевъзможни атмосферни условия. Организираме шампионати за деца, фенове и експерти, тиймбилдинги и спортни празници.
На Sofia Fun Fest 2017 Спортен клуб " Малинова котловина " ще напави открит урок по тенис. Опитните треньори ще се погрижат всички деца да имат опцията да се срещнат с основите на тениса и да се потопят в света на същинската игра.

Клуб по бойни изкуства " Aikido club Aiki Budo "
На Sofia Fun Fest 2017 клуб по бойни изкуства Aikido club Aiki Budo и ще организира открита подготовка, демонстрации и занимателни спортни игри за деца сред 4 и 12 години. В тренировката са поканени всички деца, които желаят да се допрян до това японско бойно изкуство.

ФК Витоша Бистрица/FC Vitosha Bistritsa
На Sofia Fun Fest 2017 ФК Витоша Бистрица/FC Vitosha Bistritsa ще провежда демонстративни тренировки по футбол. В програмата ще има извършения за надзор върху топката, механически похвати, съгласуваност и стречинг, както и тренировки за самостоятелна и групова тактичност в отбрана и в нахлуване. Клубът ще провежда и доста спортни игри – мини футболен мач, надпревари по жонглиране с топка и съревнование за най-бърз дрибъл.

Team Roobar
Ако пък не ви доближава малко мощ и ентусиазъм, с цел да отключите героя в себе си, зоната на Roobar на Sofia Fun Fest ви чака, с цел да ви срещне с част от страхотния тим TeamRoobar. #TeamRoobar са екип от интернационалните спортисти, които не стопират да провокират себе си в спорта, който са избрали и нямaт самообладание да споделят с вас рецептата си за здрав дух, крепко тяло и супергеройство! На място ще видите и ще можете да се включите в демонстрации по Бразилско Джу-Джицу, дружно с екипа на Twisted Jiu Jitsu и ще покарате лонг-борд под зоркото око на част от най-хубавите лонг-бордисти в България. Разбира се, всички посетители на събитието ще имат опция да опитат и от страхотните и свежи нови усети на Roobar, които стават все по-любими на дребните и огромни почитатели на марката - Strawberries 4ever, Mango Magic и Cherry Party. Очакваме ви!

Всички занимания на Sofia Fun Fest са изцяло безвъзмездни!
Последвайте страницата на Sofia Fun Fest във Фейсбук: https://www.facebook.com/Sofia-Fun-Fest-1605021286425891/?fref=ts
Всички детайлности за събитието: https://www.facebook.com/events/208736192994285/
Разгледайте и формалния уебсайт на Sofia Fun Fest: http://sofiafunfest.bg/
Actualno.com е формалният медиен сътрудник на събитието!
Oфициален сътрудник на Sofia Fun Fest 2017 - Mtel!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР