Съперниците подхождат много внимателно в единоборствата с Луис Суарес. Уругвайският

...
Съперниците подхождат много внимателно в единоборствата с Луис Суарес. Уругвайският
Коментари Харесай

Рюдигер в ролята на Суарес срещу Погба?

Съперниците подхождат доста деликатно в единоборствата с Луис Суарес. Уругвайският футболист има славата на... човекоядец. Заради няколкото случая в които се опита да хитрува и заби зъби в съперниците. От тях може би най-известен е този от международното състезание през 2014 година, когато захапа Джорджо Киелини.

Явно този способ в здравите конфликти се харесва на сътрудниците на Суарес. И те не пропущат да го употребяват. Последният, засечен от камерите да хапе съперник, е бранителят на Германия - Антонио Рюдигер. В самия завършек на първото полувреме на мача от груповата фаза на европейското състезание против Франция, той понечи да захапе Пол Погба.

Снимка: Reuters

Двамата се сборичкаха към тъча, а Рюдигер много се вживя в опита си да опази здравия французин.

Погба очевидно усети и опита да се оплаче на страничния арбитър, само че не срещна схващане. Главният съдия също не видя обстановката и тя остана безнаказана.

Снимка: Reuters

Иначе Франция победи с 1:0 в един от най-чаканите мачове на европейското. В идващия кръг от груповата фаза " петлите " играят с Унгария, а Германия среща настоящия притежател на трофея Португалия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР