Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Андерлехт завърши 1:1

...
Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Андерлехт завърши 1:1
Коментари Харесай

Съперникът на Лудогорец в Европа с реми в Белгия

Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Андерлехт приключи 1:1 като посетител на Брюж в дербито на белгийската Юпилер лига.

Каспер Нилсен изведе Брюж напред в резултата с 68-ата минута, откакто бе изведен зад отбраната на гостите и с акуратен удар в левия низък ъгъл на вратата се разписа.

В 80-ата минута Андерлехт стигна до равенството, откакто Брендън Макеле от „ синьо-черните “ си вкара автогол  при желанието си да почисти топката при апасна офанзива на противника.

В самия завършек на първата част попадение на Нао Ланг от Брюж не бе зачетено поради състояние на засада при консултацията на съдията със системата ВАР.

Въпреки влиятелното тъждество Андерлехт остана на нежеланото 11-о място в класирането с 24 точки. Брюж е на 4-а позиция и не е изгубил шансове да се бори за място в Шампионската лига.

В идващия кръг Андерлехт приема Зулте Варегем вкъщи в сряда (18 януари) от 21:45 часа.

Лудогорец приема Андерлехт на 16 януари от 22:00 часа на „ Хювефарма Арена “ в 1/16-финалите на Лигата на конференциите, като реваншът е садмица по-късно в Брюксел.

Съставът на Андерлехт : Барт Вербругер, Микаел Мурило, Зено Дебаст, Ян Вертонген, Килиан Сардела, Маджид Ашимеру, Амаду Диавара, Кристиан Арнстад, Яри Вершер, Франсис Амазу, Фабио Силва.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР