Съперничеството между Карлос Алкарас и Яник Синер ще става все

...
Съперничеството между Карлос Алкарас и Яник Синер ще става все
Коментари Харесай

„Точката на годината“ от всички ъгли


Съперничеството сред Карлос Алкарас и Яник Синер ще става все по-вълнуващо и следващото доказателство за това видяхме в Маями. Двамата се изправиха един против различен на втори следващ Мастърс полуфинал, като италианецът взе реванш за провалянето в Индиън Уелс и за повторно ще излезе в заключителния конфликт на „ Hard Rock Stadium “.

Един миг от снощния конфликт обаче сигурно ще се помни доста дълго – разиграване от 25 удара, което коментаторите на Tennis Channel дефинираха като „ Точката на годината “.

„ Това беше невероятна точка. Когато разиграването завърши, първата ми мисъл беше: „ Той е несломим “. Изиграхме страховит мач и мисля, че и двамата се представихме доста мощно. Ако си припомням вярно, мисля, че тъкмо в този гейм пробих. В мачовете против Яник обаче постоянно има изумителни точки като тази “ – сподели след мача Алкарас.

„ Беше много дълга и изморителна точка. Първо нападнах с бекхенд по диагонала, по-късно пласирах и с форхенд. В един миг пласирах бекхенд по правата и Карлос съвсем падна, само че се изправи доста бързо. Опитах да го изненадам, само че той беше покрил онази част от корта. При последния удар в началото имах намерение да го трансферира, само че топката нямаше задоволително височина. Затова пробвах минаващ удар и, за благополучие, се получи “ – разяснява от своя страна Синер.

Не ни остава друго, с изключение на да се насладим още веднъж на този удивителен миг от всички вероятни ъгли.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР