Съоснователят на технологична компания в Сан Франциско е обвинен, че

...
Съоснователят на технологична компания в Сан Франциско е обвинен, че
Коментари Харесай

Техническият изпълнителен директор на Сан Франциско Кристиан Ланг е обвинен, че е принудил асистент да подпише „робски договор“

Съоснователят на софтуерна компания в Сан Франциско е упрекнат, че е принудил своя някогашен помощник да подпише циничен „ рабски контракт “ — подлагайки я до години на „ нежелателен полов смут “.

Твърди се, че съоснователят на Tradeshift Кристиан Ланг е принудил своя някогашна служителка да подпише контракта единствено месеци откакто я е наел като собствен изпълнителен помощник, съгласно дело, заведено в четвъртък.

Жената, разпозната в правосъдните документи единствено като Джейн Доу, твърди, че Ланг по-късно я е изнасилил и малтретирал години наред. Софтуерната компания също е посочена в делото.

Мъченията на Lanng включват „ причиняване на физическа болежка върху нея с разнообразни средства, уриниране върху нея и рутинно навлизане в лицето й с непознати предмети “, съгласно делото, което беше обявено за първи път от Mercury News.

Шокиращите обвинявания излязоха нескрито, откакто опозореният изпълнителен шеф беше уволнен като основен изпълнителен шеф по-рано тази година за „ жестоко наруше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР