Съоснователят на Glassnode, известна компания за крипто анализи, наскоро изрази

...
Съоснователят на Glassnode, известна компания за крипто анализи, наскоро изрази
Коментари Харесай

Биткойн: Срив обратно до $23,000 е малко вероятен – ето защо

Съоснователят на Glassnode, известна компания за крипто разбори, неотдавна изрази оптимизъм по отношение на вероятностите на Биткойн в актуалната макросреда.

Представяйки се с псевдонима “ “, анализаторът посочи отслабването на показателя на щатския $ (DXY) като позитивен фактор за растежа на Биткойн.

Освен това Negentropic обърна внимание на приближаването на историческия връх на Nasdaq 100, открит в края на 2021 година Историческите данни демонстрират, че Биткойн нормално наваксва в границите на към 80 дни, когато Nasdaq доближи обилни равнища. Тази наклонност включва пренасочване на капитала към по-рискови активи, защото Nasdaq се стабилизира преди идващия си скок, което надлежно подтиква възхода на Биткойн.

За тези, които деликатно наблюдават представянето на Биткойн , Negentropic поучава да наблюдават съответни ценови равнища. За да поддържа бичия си подтик, BTC би трябвало да се задържи над границата от $29,300 и да оспори равнището от $29,700.

В посока нагоре, възвръщането на равнището от $30,400, което послужи като предходна точка на поврат, може да проправи пътя за тестване на зоната на опозиция сред $30,800 и $31,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР