Съоснователят на фен-клуба на ПФК „Лудогорец“ в Чикаго – Пламен

...
Съоснователят на фен-клуба на ПФК „Лудогорец“ в Чикаго – Пламен
Коментари Харесай

Съосновател на фен-клуба на ПФК „Лудогорец“ в Чикаго загина трагично в САЩ


Съоснователят на фен-клуба на ПФК „ Лудогорец “ в Чикаго – Пламен Петров почина трагично в Съединени американски щати. Информацията бе обявена от фен-клуба и доказана от околните му пред Novini.bg. Новината е голям потрес за всички, познавали 63-годишният мъж.

Близки на Пламен сервират своите откровени съболезнования на фамилията му. Приятелите му прибавят, че в идния мач на „ Лудогорец “ против "Левски ", чакат победа и тя ще е в памет на Пламен.

Трагедията е станала в сряда след злополука сред ТИР и автовоз в щата Пенсилвания. По информация на близки на Пламен, той е бил засечен на автомагистрала от автовоз и се блъска с мантинелата. Вследствие на мощния удар камионът му се възпламенява. Тялото на водача е изгоряло изцяло. Заради тежкия пътен случай, секторът на автомагистрала 76 беше затворен в продължение на 7 часа. Полицията в Пенсилвания проверява случая.

Пламен Петров е родом от Разград. Дълги години той живееше в Чикаго и работеше като водач на ТИР. В Чикаго той има щерка и племенник както и общо четири внучета. На млади години е бил професионален играч по хандбал в Ловеч и София.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР