Съоснователят на BitMEX Артър Хейс изрази силен оптимизъм по отношение

...
Съоснователят на BitMEX Артър Хейс изрази силен оптимизъм по отношение
Коментари Харесай

Етериум може да се изстреля до $100,000 според основателя на BitMEX

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс изрази мощен оптимизъм във връзка с Биткойн (BTC), отивайки още по-далеч, като предвижда забележителен скок на цените на Етериум (ETH), предвиждайки шестцифрена стойност.

Хейс акцентира на сегашния подобаващ миг за разбиране на бича позиция във връзка с криптовалутите . Той показа амбициозната цел от $100,000 за Етериум, което значи удивително нарастване от близо 4,700% по отношение на настоящето му равнище. Освен това той удостовери по-ранната си прогноза, че Биткойн в последна сметка ще доближи впечатляващия стадий от $1 милион.

В неотдавнашна обява Хейс акцентира световната наклонност на обезценяване на валутите, потвърждавайки, че най-проницателният ход на фона на този сюжет е “ “. Според него Биткойн и Етериум се открояват като “ “, до момента в който останалите криптовалути той категоризира надменно като “ “.

Макар да призна евентуалните благоприятни условия отвън Биткойн и Етериум , Хейс допусна, че други блокчейни от първи пласт, като Solana , са претърпели обилни неуспехи по време на мечия пазар, само че биха могли да съставляват примамлива възвръщаемост за смели вложители.  

Въпреки това той ги дефинира като “ ” и съгласно него е малко евентуално да надминат Етериум във връзка с дейните разработчици, интензивността на децентрализираните приложения (dApps) или общата заключена стойност.

Хейс приключи, наблягайки капацитета за избухлив напредък на разнообразни децентрализирани приложения (dApps) и обвързваните с тях токени. Въпреки привлекателността на забележителната възвръщаемост, той призна по-високия риск, наблягайки присъщата връзка сред риска и облагата в това динамично и разрастващо се пространство.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР