Съоснователят на Apple счита, че последните модели iPhone по нищо

...
Съоснователят на Apple счита, че последните модели iPhone по нищо
Коментари Харесай

Стив Возняк: iPhone X ще бъде първият iPhone, който няма да си купя още първия ден

Съоснователят на Apple смята, че последните модели iPhone по нищо не се разграничават един от различен. Но той деликатно ще прегледа всички плюсове и минуси на iPhone X, заемайки го от жена си.
Стив Возняк съобщи, че не бърза да купува новия iPhone, макар че до момента той постоянно е вземал новия айфон в първия ден от продажбите. “Аз съм удовлетворен от моя iPhone 8, който почтено казано, по нищо не се разграничава от iPhone 7 и iPhone 6” – сподели Возняк по време на конференцията Money 20/20. “iPhone X ще бъде първият айфон, който няма да потегли да закупувам още първия ден от продажбите. Но жена ми ще си го купи и ще мога да видя какви са му плюсовете и минусите“.

Возняк нормално носи със себе си няколко нови смарт телефона, а това изказване направи малко преди началото на продажбите, оповестени за 27 октомври. Освен това, той се усъмни, че новата функционалност за различаване на човешките лица ще работи добре.

И други почитатели на Apple са съгласни с позицията на Возняк и имат намерение да закупят новия iPhone X през идващите 3 месеца.

През последните дни ясно се вижда, че продажбите на iPhone 8 са прекомерно ниски. Сега се появиха отзиви, че може би по този начин е планувано и Apple ще компенсира това с големите продажби на iPhone X.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР