Съоснователят и изпълнителен директор на дигитална агенция Athlon, Михайло Николич

...
Съоснователят и изпълнителен директор на дигитална агенция Athlon, Михайло Николич
Коментари Харесай

Михайло Николич от Athlon със специална награда от Британско-българската бизнес асоциация

Съоснователят и изпълнителен шеф на цифрова организация Athlon, Михайло Николич получи специфичната премия „ Принос за развиване на Британско-българската бизнес асоциация (BBBA) “ на влиятелната гала, извършена в Резиденцията на английския дипломат в София на 27 септември, в наличието на самия дипломат на Обединеното кралство у нас госпожа Ема Хопкинс.

Наградата бе връчена за заслугите на българската цифрова организация към развиването на BBBA. Самата асоциация пък бе отличена като „ Най-добра дребна комерсиална камара “ от

Асоциацията на двустранните английски търговски камари в Европа (Council of British Chambers of Commerce in Europe - COBCOE) малко по-рано тази година.

„ За нас е чест да сме една от първите компании, включили се към BBBA и извънредно се радваме, че точно асоциацията бе наградена от COBCOE като „ Най-добра дребна камара “, показа господин Николич, чиято премия бе връчена персонално от господин Филип Уелш, шеф на Vistra - България и също член на асоциацията.



Успешното съдействие на цифрова организация Athlon и BBBA продължава към този момент трета година, а характерът му обгръща най-различни сфери на активност. Основният фокус на BBBA е да поддържа, основава и развива бизнеса сред Англия и България. Нейната задача е да служи на английските компании и на българските членове. Освен това тя търси благоприятни условия да работи и с други интернационалните бизнес организации в България за поддръжка на потребни за бизнеса политики и благоприятни условия.

Освен в София, където активността на Athlon се концентрира основно върху софтуерни решения и цифрови нововъведения, компанията разполага и с офис и в Лондон, като там сферата на активност е обвързвана най-вече с сектори като образен дизайн и анимация. Третият клон на цифровата организация е основан в Ню Йорк и се занимава с user experience и information architecture. От 5 октомври трите офиса на Athlon се събират в България за годишния си Global Gathering и хакатон.



Athlon Global Gathering 2016 from Athlon on Vimeo.

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР