Съоснователят и дългогодишен лидер на Microsoft Бил Гейтс се е

...
Съоснователят и дългогодишен лидер на Microsoft Бил Гейтс се е
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Карантината трябва да е 6-10 седмици - slava.bg

Съоснователят и дълготраен водач на Microsoft Бил Гейтс се е посветил в последните години на филантропични въпроси. Благотворителната фондация, учредена от него и брачната половинка му Мелинда, към този момент поддържа плана за основаване на бързи проби за разкриване на ковид.

Наскоро Бил Гейтс показа някои свои визии за пандемията от ковид в полемика в известния портал Reddit. Според него, най-напредналите стопански системи ще могат да управляват разпространяването на коронавирусната зараза COVID-19, откакто поддържат карантината за интервал от шест до 10 седмици!

Той предлага интензивни проби на популацията за признаци на инфекцията, последвани от уединяване на инфектираните. След интервал от 6 до 10 седмици карантината може да бъде отстранена.

Безпокойство пораждат не толкоз икономическите последствия от пандемията, колкото неналичието на благоприятни условия в доста страни със слаба стопанска система и слаборазвити системи на опазване на здравето за дейно преодоляване на разпространяването на инфекцията.В някои страни може просто да не доближават места в лечебните заведения за уединяване и лекуване на инфектирани жители, предизвести Бил Гейтс.

Миналата година в сходна сесия в Reddit милиардерът загатна пандемията като една от главните закани за човешкото общество на този стадий от неговото развиване. Бил Гейтс разяснява, че способността на хората да се движат по света в актуалните условия способства за по-бързото разпространяване на инфекциите, в сравнение с през предишния век, предава Тechnews.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР