Съобвиняемите на Тръмп понасят унизителни снимки, докато докладват в затвора

...
Бяха натоварени 48 часа в затвора на окръг Фултън в
Коментари Харесай

Бяха натоварени 48 часа в затвора на окръг Фултън в Джорджия, където поне девет от 18-те съобвиняеми на Доналд Тръмп се предадоха до сряда вечерта за предполагаеми роли в заговора за обръщане на резултатите от президентските избори в щата през 2020 г.

Опазорният адвокат и предполагаемият „автор на преврата“ Джон Ийстман и освободеният под гаранция и наблюдател на републиканците от окръг Фултън Скот Хол бяха първите, които се предадоха във вторник.

В сряда сутринта служителят на Републиканската партия Кати Латъм, бившият председател на Републиканската партия на Джорджия Дейвид Шафър, консервативният адвокат Кенет Чезебро и адвокатът на кампанията за преизбирането на Тръмп Рей Смит се предадоха, записвайки записи показа.

Изборните адвокати на Тръмп Руди Джулиани, Джена Елис и Сидни Пауъл след това се предадоха в сряда следобед.

Тръмп, който продължава да настоява за своята невинност, каза, че ще се предаде в четвъртък, след като се съгласи на гаранция от $200 000.

Снимката на Джулиани е освободена, след като той се предаде в затвора в Джорджия

Всички обвиняеми са обвинени в участие в „престъпно начинание“ в усилия за премахване на резултатите от президентските избори в Грузия. Джулиани, който разговаря с репортери преди да замине за Грузия в сряда, каза, че намира идеята за смешна.

„Ще ме снимат, не е ли хубаво? Кадър [на] човека, който вероятно е вкарал в затвора най-лошите престъпници на 20-ти век,” каза той.

След това Джулиани наруга окръжния прокурор на окръг Фултън Фани Уилис, когато той напусна затвора в сряда следобед.< /p>

„Фани Уилис ще остане в американската история като дирижерка от най-лошите атаки срещу американската конституция, когато този случай бъде отхвърлен“, каза той. „Тя е нарушила правото на хората по Първата поправка да подават петиции до правителството за оплаквания като избори, които според тях са били проведени лошо или неправилно. Хората имат право да вярват в това.“

Ийстман каза, след като беше освободен от затвора на окръг Фултън, че все още вярва, че изборите през 2020 г. са били откраднати.

„Моят правен екип и аз ще оспори енергично всяка точка от обвинителния акт, в която съм посочен, а също и всяка точка, в която са посочени други, за което познанията ми за съответните факти, закон и конституционни разпоредби могат да се окажат полезни“, каза той в изявление във вторник, добавяйки, че очаква той и съобвиняемите му да бъдат „напълно оправдани“.

След Тръмп Джулиани имаше най-високата гаранция от 150 000 долара, следван от Чезебро, Пауъл, Елис и Ийстман със 100 000 долара. Гаранциите на другите бяха определени в диапазон от $10 000 до $75 000.

Прочетете повече в The Daily Beast.

Вземете най-големите новини и скандали на Daily Beast направо във входящата си кутия. Регистрирайте се сега.

Бъдете информирани и получете неограничен достъп до несравнимите отчети на Daily Beast. Абонирайте се сега.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР