съобщи, че е открила първите случаи на новия вариант на

...
съобщи, че е открила първите случаи на новия вариант на
Коментари Харесай

Канада потвърди първи два случая на Омикрон

заяви, че е разкрила първите случаи на новия вид на ковид при двама души, които са пътували неотдавна до Нигерия. И двамата пациенти са в изолираност, до момента в който здравните управляващи наблюдават възможните им контакти, оповестиха представители на федералните управляващи и на провинция Онтарио, представени от БГНЕС.

" Днес бях осведомен от Агенцията за публично здраве на Канада, че са доказани два случая на тревожния вид Омрикон в Онтарио ", съобщи министърът на опазването на здравето Жан-Ив Дюкло. " Тъй като наблюдението и тестването не престават ", добави той, " се чака в Канада да бъдат открити и други случаи на този вид ".
Сурови ограничения в Канада поради Омикрон разновидността на COVID-19
Правителството на Канада разгласи, че ще ползва засилени гранични ограничения, с цел да „ отбрани здравето и сигурността на канадците “ с...

Правителството на Онтарио удостовери, че двата случая са в столицата Отава. В петък Канада забрани пътуванията от седем африкански страни заради опасения от разпространяването на новия вариант, само че Нигерия не е измежду тях.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР