Съобщенията на американските медии за участието на Централното разузнавателно управление

...
Съобщенията на американските медии за участието на Централното разузнавателно управление
Коментари Харесай

Захарова коментира публикации за ролята на ЦРУ в подготовката на терористични атаки в Руската федерация

Съобщенията на американските медии за присъединяване на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати в подготовката на терористични офанзиви в Киев против Русия имат за цел да смъкват отговорност от администрацията във Вашингтон и ще бъдат употребявани по време на изборите в страната. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова по телевизия „ Москва 24 ”.

„ Фактът, че зад цяла верига, голям брой терористични офанзиви, почнали не през 2022 година, а доста по-рано, както на територията на Руската федерация, по този начин и в непосредствена непосредственост до нея, стоят службите за сигурност, подчинени на режима в Киев, е няма загадка. Ако в този момент американските медии ненадейно стартират да виждат светлина, тогава има избрана причина за това, тя е явна ”, добави Захарова.

„ Първо, това е предпочитание да се освободи от отговорност, приказваме за американската администрация, за Демократическата партия, означи дипломатът. Второ, това е, несъмнено, изборният цикъл, който в този момент набира скорост в Съединените щати и такива неща ще бъдат употребявани в техните вътрешнополитически подреждания ”, съобщи Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР