Съобщението е гласи: Следното съдържание е недостъпно за това приложение. Разработчиците

...
Съобщението е гласи: Следното съдържание е недостъпно за това приложение.
Разработчиците
Коментари Харесай

YouTube започна още по-упорито да се бори с приложенията за блокиране на реклами – започна да излиза съобщение за грешка

Съобщението е гласи: „ Следното наличие е недостъпно за това приложение„.

Разработчиците на YouTube оповестиха, че потребителите, които имат достъп до видеоклиповете посредством приложение за блокиране на реклами на трети страни, може да имат проблеми с буферирането или да видят известие за неточност. То гласи „ Следното наличие е недостъпно за това приложение„.

Миналата година YouTube започва световна акция за призоваване на потребителите да позволяват и да гледат рекламите при гледане на видеоклипове. Или да преминат към YouTube Premium абонамента. Услугата също по този начин стартира да деактивира видеоклиповете за консуматори с задействано уголемение за блокиране на реклами.

Сега обаче YouTube стартира да играе доста по-твърдо. Видеохостингът съобщи, че политиката на YouTube не разрешава на „ приложенията на трети страни да деактивират рекламите. Това предотвратява възнаграждението на създателите на наличие за гледанията “. Актуализацията наподобява е ориентирана към мобилните блокери на реклами като AdGuard, който ви разрешава да отворите YouTube в приложение за блокиране на реклами. Там можете да гледате видеоклиповете без спирания на рекламите.

„ Позволяваме на приложения от трети страни да употребяват нашия API единствено в случай че съблюдават нашите Условия за прилагане на API услуги “, съобщи YouTube. Когато открием приложение, което нарушава тези условия, ще предприемем съответните дейности, с цел да защитим нашата платформа, създателите и феновете “.

За да се избегне този проблем, YouTube още веднъж предлага да се абонирате за YouTube Premium където няма реклами.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР