Полицията реагира след открит човешки череп в кутия за дарения на Goodwill в Аризона

...
Съобщение за човешки череп, намерен в кутия за дарения, доведе
Коментари Харесай

Съобщение за човешки череп, намерен в кутия за дарения, доведе полицията до магазин на Goodwill в Аризона.

Служител се е обадил при зловещата находка, според филиала на CBS KPHO-TV, защото се опасявали, че може да е свързано с криминален случай или случай на изчезнали хора. На снимка, споделена от полицейското управление на Goodyear, черепът е изсъхнал, с нещо, което изглежда като протеза на синьо око, прикрепено към дясната кухина.

Служителката за обществена информация от полицейското управление на Goodyear Лиза Бери каза на пресконференция, че съдебният лекар е проучил черепа и е установил, че той вероятно не е свързан с криминален случай.

„Ние наистина говорихме с кабинета на съдебния лекар, те потвърдиха, че всъщност това е човешки череп, но на този етап, и това е предварително, изглежда, че е исторически, древен и не изглежда имат изобщо някаква съдебномедицинска стойност и това означава, че всъщност няма престъпление, свързано с този череп“, каза Бери.

Клиент каза пред KPHO-TV, че е бил шокиран да чуе за находката.

„Никога не съм чувал нещо да е дарявано по този начин, особено тук. Постоянно идвам в този Goodwill и никога не съм чувал да се дарява нещо толкова лудо“, каза купувачът Сидни Стийл.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР