Съобщение до Шиниъд О`Конър прати бившият световен шампион по бокс

...
Съобщение до Шиниъд О`Конър прати бившият световен шампион по бокс
Коментари Харесай

Тайсън Фюри поиска да говори с Шиниъд О`Конър

Съобщение до Шиниъд О`Конър прати някогашният международен първенец по бокс Тайсън Фюри. Самият той страдаше от меланхолия и мислеше да се самоубие. Етническият ром схваща чудесно певицата, която просълзи света с видео от мотел в Ню Джърси. Ирландката страда от биополярно разстройство и също желае да постави завършек на живота си.

28-годишният британец сподели: " Здрасти, Тайсън Фюри е, някогашен международен първенец в тежка категория. Това е особено известие за Шиниъд. Гледах едно от твоите разбиващи сърцето видеа, в което приказваш за ментални проблеми, за самотност.

Току що прекосих през доста от тези неща, Шиниъд, ти не си сама! На света има доста хора, които претърпяват същото. Милиони по света страдат ", сподели Тайсън, " Менталните проблеми са едно от най-лошите неща, които могат да се случат на човек. Няма значение какъв брой си богат и съумял - напряко те смъкват долу.

Аз съм тук, в случай че имаш потребност от мен. Тайсън Фюри, откри някой с номера ми. Искам да говора с теб ", сподели още боксьорът.

Смятаната за изчезнала преди седмица певица от Ирландия изпрати вик за помощ към околните си и милионите, които страдат от психологични разстройства. От обръщението й излиза наяве, че е жива, само че положението й е сериозно.

Шиниъд О’Конър изпрати видео известието си от мотел в Ню Джърси. Тя намерено декларира, че се усеща предадена от околните си и фамилията си. Според не те не се интересуват от най-малко трите психологични разстройства, които има и не схващат какъв брой уязвими са хората в нейното положение.

50-годишната певица декларира, че в случай че е зависело от нея, от дълго време е щяла да е отишла при умрялата си майка, само че е избрала да живее поради децата си, които в това време я наранявали. Така единствено на нейния управител му пукало за нея.



В персоналното си самопризнание, певицата е откровена за възприятието си на самотност, откогато изгубва попечителството над 13-годишния си наследник.

„ Аз съм напълно сама. Нямам безусловно никого в живота си, с изключение на докторът ми, моят психиатър – най-сладкият човек на Земята. Той споделя, че аз съм неговият воин – и това е единствената проклета причина, която ме поддържа жива сега – фактът, че съм неговият воин. Толкова е тъпо ”.

Думите на Шиниъд О’Конър целят да привлекат внимание към менталните разстройства, тъй като те, безапелационна е изпълнителката на “Nothing Compares 2 U ” не са по-малко значими от проблемите с опиатите и физическите болести като рака.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР