Съобщава се, MetaMask, известен крипто портфейл, тества изцяло ончейн платежна

...
Съобщава се, MetaMask, известен крипто портфейл, тества изцяло ончейн платежна
Коментари Харесай

Mastercard си партнира с крипто портфейла MetaMask за нови карти

Съобщава се, MetaMask, прочут крипто портфейл, тества напълно ончейн платежна карта в съдействие с Mastercard, издадена от Baanx.

MetaMask, известна със своите децентрализирани решения за Web3 заплащане, може да сплоти напъните си с Mastercard, комбинирайки съответните им потребителски бази.

С над 30 милиона дейни консуматори месечно MetaMask поддържа най-големия портфейл за независимо настойничество, до момента в който Mastercard е основен състезател в обичайните финанси, улеснявайки транзакциите с кредитни и дебитни карти.

Предложената платежна карта на MetaMask/Mastercard има за цел да бъде първото децентрализирано Web3 решение за разплащане, което ще разреши на потребителите да употребяват криптовалути за ежедневни покупки на всички места, където се одобряват карти.

Както Mastercard, по този начин и Visa в последно време се ангажират с блокчейн разработчици и снабдители на портфейли за самообслужване.

През октомври 2023 година Mastercard си партнира с Ledger и MetaMask, а Solflare, водещ снабдител на портфейл Solana , вкара функционалност, позволяваща на потребителите на MetaMask да ръководят портфейли na Solana в границите на интерфейса на MetaMask.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР