Съобщава се, че тялото на руския опозиционен лидер Алексей Навални

...
Съобщава се, че тялото на руския опозиционен лидер Алексей Навални
Коментари Харесай

Съобщава се, че тялото на Навални е открито с „признаци на натъртвания“, тъй като Русия твърди, че той е починал от „синдром на внезапна смърт“

Съобщава се, че тялото на съветския опозиционен водач Алексей Навални е открито с „ признаци на натъртвания “ това през уикенда, до момента в който държавни чиновници споделиха на майка му в събота, че Навални е умрял от „ синдром на неочаквана гибел “. до привършване на следствието. Те споделиха, че тялото му е изпратено в близката морга.

Анонимен фелдшер, който твърди, че работи за моргата, сподели пред самостоятелния информативен бюлетин Novaya Gazeta Europe, че натъртването е в сходство с това, че човек е държан надолу, до момента в който получава пристъп.

„ Обикновено телата от хората, които умират в пандиза, ги откарват напряко в Бюрото по правосъдна медицина на ул. „ Глазкова “, само че в този случай по някаква причина е откарано в клиниката “, сподели анонимният фелдшер пред изданието.

 

Правителствени чиновници споделиха на майката на Алексей Навални в събота, че съветският опозиционен водач е умрял от „ синдром на неочаквана гибел “.

Междувременно международните водачи и собстве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР