Съобщава, се че Realme си е сътрудничила с известния швейцарски

...
Съобщава, се че Realme си е сътрудничила с известния швейцарски
Коментари Харесай

Realme ще пусне смартфон, разработен съвместно с Rolex

Съобщава, се че Realme си е сътрудничила с известния швейцарски производител на премиум ръчни часовници Rolex при създаването на смарт телефоните от серия Realme 12 Pro и 12 Pro+. Очаква се новата серия да включва модел, наименуван Realme 12 Pro Rolex Edition.

Realme към този момент заяви за съдействие с дизайнера на първокласни часовници Оливие Савео. Въпреки, че Rolex не беше упомената, известието включваше усмихнато лице във формата на коронка, която е и логото на швейцарската марка часовници.

За да удостовери съдействието, Realme пусна тийзър видеоклип с присъединяване на Оливие Савео. Според известния дизайнер, серията Realme 12 Pro въплъщава хубостта на прецизността, отразявайки неговия ангажимент да основава дизайни, които ще устоят теста на времето.

Според информацията, оповестена на уеб страницата на Китайския център за узаконяване на телекомуникационно съоръжение (TENAA), смарт телефоните Realme 12 Pro и 12 Pro+ разполагат с 6,7-инчов OLED екран с разграничителна дарба 2412 × 1080 пиксела. Марката и моделът на процесорите не е посочено. Капацитетът на оперативната памет е до 16 GB, а потенциалът на флаш паметта е до 1 TB. Смартфоните ще получат батерия с потенциал 5000 mAh. Съобщава се също, че моделът Realme 12 Pro+ е оборудван с перископна камера.

Както допуска изданието GSMArena, анонсът на новите артикули може да се състои в края на този месец – на 28 януари.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР