Съобщава се, че покойната принцеса Даяна е прекарала последната си

...
Съобщава се, че покойната принцеса Даяна е прекарала последната си
Коментари Харесай

Тъжната последна Коледа на принцеса Даяна, прекарана сама с претоплена храна

Съобщава се, че починалата принцеса Даяна е прекарала последната си „ тъжна “ Коледа сама, до момента в който останалата част от кралското семейство се е наслаждавала на обичайните си тържества в Сандрингам

 

Последната Коледа на починалата принцеса Даяна не е била щастлива, като кралската празнична традиция и значи, че тя е прекарала деня настрана от синовете си, принц Уилям и принц Хари.

 

До Коледа през 1996 година Даяна и сегашният крал Чарлз III бяха разведени от няколко месеца, като публично са разграничени от 1992 година Следователно тя към този момент не е била задължена да прекара празничния интервал в Сандрингам Хаус в Норфолк.

 

Докато нейните деца и някогашни свекъри се отправили към Сандрингам, неотдавна разведената Даяна прекарва Бъдни вечер и Коледа сама, освобождавайки личния състав си, с цел да могат да се насладят на качествено време със личните си фамилии.

 



 

По време на изявление за френското списание Gala, кралският готвач Дарън Макгрейди предложи известна визия за това по какъв начин всеобщо обичаната принцеса е прекарала последната си самотна Коледа, споделяйки: „ Винаги е било много тъжно, когато работиш с принцесата на Бъдни вечер. “

 

Припомняйки фамозната й благотворителност, той продължи: " Уилям и Хари отиваха в Сандрингам и принцеса Даяна беше там, сама. Тя настоя личният състав да прекара време със фамилиите си за Коледа и да оставим храната в хладилника. " Според Макгрейди личният състав приготвял ястия авансово, които Даяна можела да претопли сама.

 

Разбира се, че Даяна не обичала да прекарва Коледа в Сандрингам, където съгласно известията щяла да получи „ студен банкет “ след раздялата си с Чарлз. През 2015 година персонален другар на принцесата показа някаква визия за това какво в действителност съставляват тези напрегнати визити за майката на принцовете.

 



 

Според огромния редактор на Daily Mail Ричард Кей, през 1993 година, една година след необятно публикуваната й разлъка с Чарлз, Даяна „ се причисли към фамилията в Сандрингам на Бъдни вечер, остана да пренощува и отиде с всички на черква “. Той добави: " Но тя не остана за обяд. Вместо това тя се прибра сама в двореца Кенсингтън и прекара остатъка от деня там, преди да отлети за Вашингтон, с цел да остане при другари. Същото се случи през 1994 година, само че Даяна почувства, че беше посрещната „ мразовито “ от другите кралски особи. "

 

Източник сподели на Кей: „ Даяна въобще не се усещаше добре пристигнала. Тя можеше да види по какъв начин това, че е там, просто направи всички толкоз напрегнати и неспокойни. Тя се причисли към тях поради момчетата, само че не проработи. “ В записи, показани на Андрю Мортън за неговата бестселърова биография Diana: Her True Story, принцесата споделя, че се е чувствала като „ новобранец “ по време на пътуванията си до Сандрингам, които тя разказва като „ ужасяващи и толкоз разочароващи “.

 

Тя си спомня в книгата: „ Без радостно държание, доста напрежение, неуместно държание, глупави смешки, които външните хора биха намерили за странни, само че вътрешните разбираха. Сигурно бях [аутсайдер]. “ Филмът „ Спенсър “ от 2021 година, чието деяние се развива по време на Коледа през 1991 година, се задълбочава в страданието на Даяна по време на такива „ доста напрегнати “ визити, като историята е съсредоточена към повратна точка в нейния дълго разрушен брак.

 

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР