Съобщава се, че главният изпълнителен директор на Tesla Илън Мъск

...
Съобщава се, че главният изпълнителен директор на Tesla Илън Мъск
Коментари Харесай

Искал ли е Мъск да стане изпълнителен директор на Apple?

Съобщава се, че основният изпълнителен шеф на Tesla Илън Мъск е изискал да стане основен изпълнителен шеф на Apple по време на телефонно позвъняване през 2016 година сред него и основния изпълнителен шеф на Apple Тим Кук, съгласно информация от идна книга за Tesla. Историята е разказана от Los Angeles Times.

Както се споделя в книгата от репортера на The Wall Street Journal Тим Хигинс, която ще излезе на пазара под заглавието: „ Tesla, Илън Мъск и залогът на века “, през 2016 година е имало диалози за евентуално придобиване на Tesla от Apple. Настоящият глава на компанията, Тим Кук, е предложил на Мъск Apple да придобие Tesla на обективна за времето си цена, като Мъск е прецизирал, че желае той да бъде основен изпълнителен шеф. Става ясно, че Кук се е съгласил на това, само че преди Мъск да доуточни, че има поради, че желае да бъде изпълнителен шеф на Apple. Според някогашен вътрешен чиновник, откакто Мъск декларира това, Кук му споделя: „ Майната ти “, преди да му затвори телефона.

Мъск и Apple обаче оповестиха цялата тази история за невъзможна, защото съгласно информацията, която дадоха в общественото пространство, откакто историята стартира да набира известност, Мъск и Кук в никакъв случай не са говорили дружно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР