Съобщава се, че е била принудена да презаснеме сватбените снимки

...
Съобщава се, че е била принудена да презаснеме сватбените снимки
Коментари Харесай

Менте са сватбените фотоси на Елизабет, преснимани са

Съобщава се, че е била принудена да презаснеме сватбените фотоси на нея и принц Филип след противен проблем, написа mirror.co.uk.

Кралица Елизабет II и принц Филип, херцог на Единбург, се венчаят на 20 ноември 1947 година

Тогавашната принцеса и Филип афишират годежа си на 9 юли 1947 година, а сватбата се състои единствено четири месеца по-късно в Уестминстърското абатство.

2 000 посетители следиха по какъв начин щастливата двойка разменя своите клетви, а други 200 милиона души гледаха предаването онлайн по BBC.

Повечето от фотосите, които виждаме, обаче в действителност не са направени в самия ден заради много неуместна неточност.

Приятелят на Филип, фотографът Стърлинг Хенри Наум, е претрупан със задачата да снима формалните фотоси.

В навечерието на сватбата той даже провежда генерална подготовка в Бъкингамския замък, като помоли колегата си Дериг Гиб и секретарката си Дайна Блабер да се превъплътят в ролята на подправени кралски особи. Те позираха за фотосите, които той беше намислил, с цел да може да види по какъв начин ще наподобяват изображенията.

Но когато огромният ден най-сетне настъпи, нещата не се развиха по проект. Цветята на булката бяха сложени погрешно, което означаваше, че те не са включени в емблематичните фотоси.

Когато Стърлинг вижда, че те липсват, се постанова да поръча нови фотоси.

Младоженците трябваше да пресечен медения си месец в Броудлендс и Бъркхол в имението Балморал, с цел да театралничат за втора сбирка от фотоси.

Цветарят на кралската женитба Дейвид Лонгман разкри историята на този неочакван процес на събитията по време на документалния филм на ITV "Покана за кралската женитба ".

Той твърди: "Ако се върнем към сватбата на кралицата през 1947 година, когато погледнете държавните фотоси на всички шаферки и кралски посетители, и там кралицата е без букет. Изгуби се.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР