Саня Борисова е безспорно една от най-красивите ни родни актриси. 

...
Саня Борисова е безспорно една от най-красивите ни родни актриси. 
Коментари Харесай

Красивата Саня Борисова за пандемията, живота в изолация и новите хобита

Саня Борисова е несъмнено една от най-красивите ни родни актриси. 

По време на изолацията актрисата постоянно споделяше с почитателите си в Инстаграм част от заниманията си. Тя ги радваше също и с доста красиви фотоси.

Актрисата продължава да прави това, а скоро бе посетител и в предаването " На кафе ", където показа за живота по време на пандемия, новите занимания и още забавни неща.

Виж още:

Саня показа, че пресява информацията, която получава във връзка с ситуацията в България, не гледа доста вести, само че понякога си сверява часовника, както самата тя сподели.

Тя не крие, че дните ѝ не са толкоз дейни сега, както преди експлоадирането на пандемията, само че Саня споделя, че до известна степен това ѝ харесва, тъй като си дава сметка, че е била много заета по-рано. 

Една от главните интензивности на Саня – да се разхожда с обичаното си куче, само че не всеки ден, тъй като не живее при нея. 

Виж още: Преслава показа сладко видео с Паола: Когато играта загрубее

" Започнах нови курсове онлайн. Пеене, само че считам да опитвам даже танци. Готвя всеки ден ", споделя актрисата.

Саня обожава да си похапва паста, само че искрено споделя, че би трябвало несъмнено да понижи потреблението им. Хубаво е храната да се лимитира малко, счита хубавицата.

С околните си Саня поддържа непрекъснато връзка, въпреки да живеят в разнообразни градове и да нямат опция да се виждат постоянно. 

" Благодарение на обществените мрежи ние можем да поддържаме контакт непрекъснато, когато желаяме. Чувствам се по-скоро признателна, че в подобен миг се случва това. Ако беше в по-далечното минало, надали щяхме да го приемем толкоз леко ", съобщи актрисата. 

Виж още:

Thumbnail: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР