Сънували ли ли сте някога, че правите секс с колега

...
Сънували ли ли сте някога, че правите секс с колега
Коментари Харесай

Какво означава когато сънуваме, че правим секс с колега?

Сънували ли ли сте в миналото, че вършиме секс с сътрудник и чудили ли сте се какво значи това? Ако отговорът ви е "Да ", би трябвало да знаете, че сходни палави сънища не издават безусловно мераците за интимни връзки с хората, с които се трудим дружно, написа в. "Дейли остарял ".
Разгорещяването насън с сътрудник спохожда 42% от хората. Повечето от тях считат, че това значи, че желаят да "скочат " в леглото със сънувания субект и нескрито.
Истината обаче е друга - сходни сънища по-често отразяват възприятието за професионално удивление от сътрудниците, изясняват специалисти от Psychic World.
"Сексът насън не значи безусловно, че сте физически привлечени от сътрудник. Всъщност по този метод мозъкът желае да ви каже, че въпросният субект има професионални качества, които самите вие желаете да имате ", изясняват експертите.
Експертите коментират смисъла и на различен сън, който спохожда 64% от хората - че закъсняват за работа. "Подобни сънища явно значат, че евентуално пропускате нещо или не вършиме тъкмо това, което желаете в службата ", споделят специалистите.
Около 47% от хората имат кошмари, че не са готови за презентация и бъркат репликите си по време на групова среща. Според експертите това издава липса на професионална самонадеяност. "Ако този сън се повтаря постоянно, може би би трябвало да поговорите намерено с някого в службата, на който имате доверие ", предлагат специалистите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР